Veilig betalen

Alle betalingen van onze webshop worden afgehandeld door Sisow via een beveiligde verbinding die voldoet aan de strengste criteria. Sisow is vergunninghouder van DNB en is gecertificeerd door CPSP. De betalingen vinden plaats op een beveiligde server en uw ingevoerde gegevens zijn hierdoor voor zowel Sisow als www.bestelhiersnel.nl niet inzichtelijk.

IDeal

Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Kijk eventueel voor meer informatie op de website van iDEAL.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden.

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en makkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank en Fortis

Hoe werkt iDEAL?

 • Nadat u uw bestelling heeft geplaats kiest u bij de betaalopties voor de betaalwijze iDEAL en selecteer daarna uw bank
 • Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd om een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling
 • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt door ons verwerkt.
 • U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling en betaling.

Paypal

Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest de volgende stappen:

 • Klik op 'Volgende', hierdoor komt u op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
 • Nadat u op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvangt u van ons per e-mail een bestelbevestiging
 • U wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
 • Na afronding van de betaling wordt u teruggeleid naar de website waar u een bevestiging van de betaling ziet
 • Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging

Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heeft u met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Uw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien u goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of uw bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

Bankoverschrijving (via bank of giro)

Door te kiezen voor de betaalmethode Sisow overboeking, kunt u de bestelling betalen door het orderbedrag per bankgiro over te schrijven, onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode gerepresenteerd. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via internet / elektronisch bankieren. Uw bestelling zal na ontvangst van uw betaling direct worden verzonden.

Andere betaalvorm gewenst?

Kiest u liever toch voor een andere betaalvorm, neem dan gerust vooraf contact op met onze klantenservice via info@bestelhiersnel.nl of via 013-2032076 (van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 18.00u en op zaterdag van 10.00u tot 17.00u).